Basilur Bouquet Theezakjes Assortiment

Lekkerste Thee Winkel

3,76

Bouquet van Basilur bevat 5 heerlijke groene theeën, op smaak gebracht met fruitige en florale aroma’s. Doe jezelf of een ander dit prachtige bouquet aan groene theeën cadeau als een twist op of in combinatie met een bos bloemen. Dit assortiment bevat 37,5g aan thee in 25 handige theezakjes.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Bouquet van Basilur bevat 5 heerlijke groene theeën, op smaak gebracht met fruitige en florale aroma’s. Doe jezelf of een ander dit prachtige bouquet aan groene theeën cadeau als een twist op of in combinatie met een bos bloemen. Dit assortiment bevat 37,5g aan thee in 25 handige theezakjes. Basilur wordt geproduceerd met 100% pure Ceylon thee en beschikt over het Ceylon Tea Symbol of Quality keurmerk.

Een doos Bouquet Assortiment van Basilur bevat de volgende theeën:

CREAM FANTASY (100% Ceylon groene thee op smaak gebracht met aardbei en vanille aroma) / GREEN FRESHNESS (100% Ceylon groene thee op smaak gebracht met pepermuntblaadjes) / WHITE MAGIC (een mix van Ceylon groene theeblaadjes en Oolong theeblaadjes met melk aroma) / SENCHA ((100% pure Ceylon groene thee) / JASMINE (groene thee op smaak gebracht met jasmijn)

Extra informatie

Gewicht 0,0375 g
Afmetingen 8 × 7 × 13 cm
Afkomst

Sri Lanka (Ceylon)

Bijzonderheden

Ceylon Tea Symbol of Quality keurmerk, Suiker-vrij

Ingrediënten

groene thee, groene thee met aardbei en vanille aroma, groene thee met jasmijn, groene thee met oolong en melk aroma, groene thee met pepermuntblaadjes

Merk

Basilur

Theesoort

Groene thee, Sencha

Thema

Lente thee, Valentijn

t.h.t.

20-7-2026

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basilur Bouquet Theezakjes Assortiment” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…